Рекомендаціі НКРЗі для захисту прав споживачів на отримання послуг міжміського та міжнародного телефонного зв’язку у повному обсязі

ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНИХ ПОСЛУГ:

Незаконне впровадження системи нумерації Російської Федерації на телекомунікаційних мережах в АР Крим та м. Севастополя призводить до утиску законних прав українських громадян, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, на вільний доступ до телекомунікаційних послуг та на забезпечення права на обмін інформацією з будь-яким абонентом будь-якої країни світу.

НКРЗІ не приймала жодних рішень стосовно обмеження прав споживачів на отримання телекомунікацій послуг на тимчасово окупованій території з використанням номерного ресурсу України. Всі її дії спрямовані на захист інтересів Української Держави та права її громадян на вільний доступ до інформаційно-телекомунікаційного простору не тільки України, але і всього цивілізованого світу.

Саме з метою захисту прав споживачів на отримання послуг міжміського та міжнародного телефонного зв’язку у повному обсязі РЕКОМЕНДУЄМО:

підключатися до мереж фіксованого телефонного зв’язку з негеографічним планом нумерації України через мережу Інтернет. При цьому, у разі укладання договорів про надання телекомунікаційних послуг з операторами телекомунікацій України, в тому числі дистанційно, абоненти матимуть право використовувати абонентські номери у форматі Національного плану нумерації України +380-89Х1Х2Х3Х4Х5Х6Х7, де 89Х1 – код мережі оператора, Х2Х3Х4Х5Х6Х7 – номер абонента.

Код мережі Атлантіс Телеком +380894ХХХХХХХ. Умови підключення за посиланням .

Повна стаття за посиланням .

No Comments Yet.

Залишити коментар